SeaDemon Says

Kau Apa Hal?

Posted on: September 1, 2009

Colleague A: “Nak describe macam mana kat client kita punya drilling equipment?”
Colleague E: “Self-Erecting.”
Colleague F: “Tak main la kalau nak kena Jack-Up.”
Aku: “Ye la. Tapi kita punya tender. Assisted baru boleh drill.”

Disebabkan perbualan di atas tu la, aku dan rakan-rakan aku kena panggil oleh Boss. Senior Manager HR sembang dengan dia kejap tadi pasal external auditor, seorang pompuan yang rupanya lebih kurang Ugly Betty, malah lebih layak digelar Fucking Ugly Betty, yang sedang mengaudit account sister company kami, rasa macam kami ni sexually harass dia. Dia kata kitorang cerita pasal sex masa dia tengah membongkok meneliti accounts dan sebagainya.

Kau dah lah bontot sekeping, jenis boleh membocorkan air mattress keluaran Smart Shop. Spec punyalah tebal kalau matahari kat belakang kepala engkau, mau terbakar semua ledgers yang kau belek tu. Muka jerawat mengalahkan the Pacific Ring of Fire. Dah tak faham dengan business kitorang, belajar la sikit pasal client! Ini main redah aje complain.

Kimak!

Eh, aku puasa!

Boss aku gelak free aje dengar cerita kitorang.

4 Responses to "Kau Apa Hal?"

Who the fuck is this Ugly Betty? Mesti dah tak main 10 tahun..

Kalau dia dah 10 tahun tak main, maknanya dia first main umur 14 kot

Haaaaaaaaaaaaaaaahahhahahahahahahahhahahahaha! *gelak golek golek atas lantai*

muahahahah gatal p*ki sensorang. PERASAAAANNN.

Comments are closed.

Taqweem al-SeaDemon

September 2009
M T W T F S S
« Aug   Oct »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Blog Stats

  • 1,202,717 hits

Twitter

Archives

%d bloggers like this: