SeaDemon Says

Kampung Punya Anak Haram

Posted on: July 13, 2009

Aku ada habit, turun-temurun dari zaman askar dulu:

BERAK AT LEAST DUA KALI SEHARI.

Jadinya, on my second passing of the motion, aku pun bergegas la ke toilet yang kitorang share dengan office seberang lift lobby dari office kitorang. Kena pulak banyak betul cili padi aku bantai dengan wantan noodle soup masa lunch…dibantu-cerna oleh sepotong betik yang aku dapat free sebagai sebahagian dari lunch package aku.

Aku masuk aje restroom tu, ada sorang mamat ni, staff baru dari office seberang tu baru selesai buat apa yang patut. Aku tengok kasut dia basah. Aku pandang dia sekali imbas aje sebab kepala taik dah nak keluar. Ada 4 booths kesemuanya. Dua ada paip air, dua lagi hanya sekadar berbekalkan tisu bergulung-gulung untuk mereka-mereka yang gemar beristinja’ walaupun tidak beragama Islam. Yang ada paip satu lagi tu ada orang.

Lantas aku pun bergegas masuk yang satu lagi yang ada paip ni. Aku terbau sesuatu yang kurang menyenangkan. Aku tengok seat toilet, penuh dengan bekas kasut. Lepas tu dalam tu ada la satu ketul taik besar lengan sepanjang hampir 2 kaki, berlingkar dalam toilet bowl tersebut. Atas lantai simen tu basah dan ada cebisan khazanah-khazanah yang boleh digunakan di kebun-kebun sayur-sayuran untuk menambahkan hasil tuaian.

“Pukinenek mamat ni!

Menyirap darah aku. Aku pusing kat mamat tadi tu yang tengah menyikat rambut.

“Kau berak sini ke tadi???” tanya aku dalam nada berang di enhance pula oleh penahanan-keluar kepala taik tadi.

“A’ah,” jawab mamat kampung ni tadi.

“Lain kali berak duduk la! Kau ingat ni kat sungai belakang rumah kau kat kampung ke, bangang!” tempik aku kat mamat ni tadi.

Dengan menundukkan kepala, beliau bergegas untuk keluar dari restroom; tetapi sempat aku tempik lagi

“Haram jadah punya bahalol!”

Lantas budak tadi pun menghilangkan diri dengan kadar segera sambil berkali-kali berkata, “Sorry, bang! Sorry, bang!”.

Maka terpaksalah aku beristinja’ jua jawabnya.

Khazanah Nasional

12 Responses to "Kampung Punya Anak Haram"

mak aih..ni taik ke ape..bsar giler..ish!

boley plak g blah cm 2 je,bknnye nk clearkn..bahlol nye mamat…

Jijikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! Love this one!

Hahaha memang panjang perggghhhh. Tak reti cut off ke. Rosak enjin mamat tu hahahaha

ini taik nye??? makan apa agaknye mamat ni???

Ish..tak senonoh sey awak sampai post ni gambar…haha!

tahan pulak u sampai sempat ambik gambar. hahahahaha!!!

gile la wey… tak potong langsung!

MUAHAHAHAHA!! GODDAMNNNNNNNNNNNN.. WHAT THIS FUCKER EAT?

tolong la wei..pasal tahi pon mau masuk blog ker??

Blog sendiri takpe

[…] too, across the floor. That was when the toilet started getting dirty, and I had to scold some Kampung Punya Anak Haram at one […]

Comments are closed.

Taqweem al-SeaDemon

July 2009
M T W T F S S
« Jun   Aug »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Blog Stats

  • 1,204,192 hits

Twitter

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

Archives

%d bloggers like this: