SeaDemon Says

Pemeriksaan Kebenaran

Posted on: June 14, 2008

Aku pandang aje surat dari drebar van sekolah budak-budak ni. Disebabkan kenaikan harga minyak mendadak maka dia menaikkan tambang sebanyak €3.18 seorang. Ini bermakna 5 orang anak yang ke sekolah menjadikan jumlah kenaikan sebanyak RM80.00. Jadi duit van sekolah aje dah RM480. Yuran bulanan sekolah Farhan RM230.

Bil api dan air kebiasaannya sebanyak RM600 sebulan. Duit belanja budak-budak ni sebulan RM85. Barang dapur lebih kurang RM1000 sebulan. Budak-budak ni memang kaki pelahap, terutamanya si kenit Nisaa tu dengan kakak-kakaknya yang membalun Maggi tengah malam buta. Minyak aku sehari RM70 menjadikan RM2100 sebulan. Tol RM500 sebulan. Broadband, telefon, ASTRO lebih kurang RM780.

Semuanya berjumlah RM5775.00 sebulan. Ini tak termasuk benda-benda lain.

Dan aku tak tahu mana punya baghal yang menganjurkan tunjuk perasaan anti-kenaikan minyak semalam. Memang pukimak punya laknat dasar mak bapak main dengan babi. Menyusahkan orang. Dah lah harga minyak naik, buat orang ramai terperangkap dalam jam menghabiskan minyak.

Dasar pantat mak bernanah masa lahirkan diorang. Kecik-kecik tak nak mampus, dah besar menyusahkan orang.

No Responses Yet to "Pemeriksaan Kebenaran"

those protests won’t change anything.

jum boycott petronas, biar takda org pam minyak kat stesennya. kasi message, malaysian tak nak support malaysian product

..banyak yg buang..minyak, air, masa, suara, tenaga, peluh..dannn sewaktu dgnnya

oit oit jgn la boycott petronas lak…petronas have nothing to do with the recent fuel price hike. as a matter of fact, petronas’s so understaffed and underpaid that most of its employee left for better positions somewhere else leaving mostly junior staff running the company. FYI, Petronas only spend about 6% of their total operating expenses to pay their employee while most of the majors spend around 12%. so those talks about Petronas staff getting paid obscene amount of money and bonuses are just untrue

also, it’s the govt that manages the 70% petronas revenue that petronas pay in form of taxes and they’re the 1 controlling the fuel price. so better ask them la all this while what have they done with those money

so as a conclusion, kalo nak buat rally against fuel price hike, buat la kat putrajaya

Zaza and Neomesuff…exactly…duduk ramai-ramai tengah jalan blocking traffic is against human rights, believe it or not, this was the findings of the US Supreme Court when Judge Learned Hand said street demonstrations disregard the paramount rights of road users. Si bodoh tu semua dapat panas telor, panas bontot, panaskan hati those trapped in the jam. Sangat menyusahkan dan bodoh.

Countloon…I disagree with boycotting PETRONAS. As pointed out by Najibest, PETRONAS has got nothing to do with the recent fuel hike. The increase in consumer petrol price is caused by hedgings and false signals, and the rise in petrol and diesel prices was inevitable. The only thing the government should have done was to increase it in stages and let the consumers adjust to each price hike.

If you want to demonstrate, demonstrate in front of Putrajaya for the drastic increase in fuel prices, and in front of the US Embassy for creating the false shortage, and for allowing the greenback to slide causing the inevitable increase in global fuel price.

ya lah. they should have done it at putrajaya or the us embassy kan.

How come no one ever protest in Putrajaya? And what’s with the after Friday prayers protest anyway? Takde time lain ke?

It shows how Islamic these malay bastards are…makan gaji buta dan haram at the expense of the other co-workers and their employers.

Hey, but it is all in the name of Jihad where they can go straight to heaven for doing that.

Kawanku di Kashmir baru YM pagi tadi. Katanya di sana petrol skrg dah RM 4.30/l. Ok, aku tau ade orang akan tanya, pehal kau nak banding2kan dgn harga di sana.

Aku tak bandingkan. Aku cuma nak bagitau.
Don’t shoot the messenger.

NGV is for me.

BTW, I just realized – takde allocation for “Shopping at Pavilion” pun????

That one since minyak naik dah jadi allocation for window shopping only

SD, how about shopping at TESCO?

toally agree that whoever yang buat demonsatration tu memang bodoh. and an excuse tak nak masuk office after sembahyang jumaat. There must be better ways. what we need is someone shud reallly fight for min wage to be increase, improve public transportation, stop over spending by govt thorugh dir nego project awarded to certain quarters, fire half of the govt servants yang asyik buat kuah rojak and potong buah kat office and pay the other half really well. sapa tak buat kerja potong gaji, sapa yang masuk pukul 7.30 minum bfast pukul 8 and pukul 10 lepas tu lunch pukul 12 sampai pukul 2 and have tea pukul 4, lepas tu clock out pukul 4.30 patut kena potong gaji. That shud be something to look forward to.

or someone shud just figure out how to send that bangla back to ox ……

Comments are closed.

Taqweem al-SeaDemon

June 2008
M T W T F S S
« May   Jul »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Blog Stats

  • 1,206,602 hits

Twitter

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

Archives

%d bloggers like this: